2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Elhunyt Lukácsffy Dénes

2020. november 10. kedd, 16:58
ZalaMédia
Címkék: Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy türelemmel viselt, súlyos betegség következtében november 10-én délután a Zala Megyei Szent Rafael kórházban 79. életévében elhunyt Lukácsffy Dénes újságíró, szerkesztő, a Zala-Lap Kiadói Kft. ügyvezetője, társtulajdonosa, a ZalaEgerszeG városi hetilap és a Zalai Napló felelős kiadója.

Az 1942-ben Munkácson született, műszaki egyetemet végzett szakember Zalaegerszegre kerülve dolgozott az Alugép vállalatnál, majd a ZÁÉV-nál. Újságíró pályáját 1986-ban a Zalai Hírlap gazdasági rovatánál kezdte, majd 1991-ben csatlakozott a városi lapot kiadó társasághoz. Több évtizeden keresztül vett részt a város közéletében, a ZalaEgerszeG hetilap szerkesztőségi munkájában, majd a megyében elsők között létrejött online újság, a ZalaMédia fejlesztésében, szerkesztésében. Lapunk internetes archívumának kialakításában. 

Kiemelkedő sportszeretetére jellemző, hogy létrehozta és tulajdonosa lett a ZalaSport internetes portálnak, mely híreivel, sportközvetítéseivel országos ismertségre tett szert.

Lukácsffy Dénes temetéséről később intézkednek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK