2022.05.17., kedd - PaszkálZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Elismerések a Semmelweis Nap alkalmából

2021. július 02. péntek, 18:49
Szerző: V.Zs., Fotó: Seres Péter
A Semmelweis Nap alkalmából egészségügyi dolgozók kaptak elismerést a városházán, ahol Balaicz Zoltán köszönte meg munkájukat. A polgármester hangsúlyozta, a koronavírus járvány alatt nehezebb körülmények között dolgoztak az egészségügyi szakemberek, de helytálltak a munkában, amiért dicséret illeti őket.

Szólt az 1992 óta megtartott Semmelweis Nap jelentőségéről, és ígérte, lehetőség szerint jövőre már járványmentesen, nagyobb létszámban és más körülmények között rendezik meg az egészségügyben dolgozók napját.

A Semmelweis Nap alkalmából az egészségügyi prevenció, a családok körében végzett egészségnevelő tevékenysége és szakmai munkája elismeréseképpen az önkormányzat jutalomban részesítette Kóródiné Fazekas Edit védőnőt, a kisgyermekek egészségügyi ellátása területén végzett több évtizedes lelkiismeretes munkájáért. Cziklinné Császár Mária asszisztensnőt, a fogászati alapellátás területén végzett több évtizedes lelkiismeretes munkája miatt.

Horváthné Kaposvári Judit fogászati asszisztensnőt, a fogászati alapellátás területén, a lakosság szájhigiénés állapotának javítása érdekében, több évtizeden át kifejtett kiemelkedő színvonalas szakmai munkája jeléül, dr. Scheibelhoffer Vanda fogszakorvost, valamint a gyermekek egészségügyi alapellátása területén több évtizeden át végzett kiemelkedő szakmai munkája iránti nagyrabecsüléssel dr. Peitler Gyula házi gyermekorvost.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK