2022.05.19., csütörtök - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Kitüntették Vigh László országgyűlési képviselőt

2020. október 01. csütörtök, 18:45
Szerző: AL
A Pannon Egyetem kitüntetésekkel, díjakkal ismerte el munkatársai és külső partnerei kiemelkedő munkáját, amit az intézmény fejlődése és eredményes működése érdekében végeznek. A szűk körben megtartott október elsejei ünnepségen Vigh László, Zalaegerszeg és térsége országgyűlési képviselője Pannónia Felsőoktatásért Díjat vehetett át.

Pannónia Felsőoktatásért Díjjal ismerték el tevékenységét

Csillag Zsolt, a Pannon Egyetem kancellárja, Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Gelencsér András rektor

Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora köszöntőjében elmondta, hogy a veszprémi egyetem rendkívül eredményes, a nemzetközi rangsorokban és a hazai egyetemek között is hosszú évek óta tartják vezető szerepüket. Az elnyert pályázatok tekintetében országosan is toronymagasan az elsők. Mindez meglátszik az intézmény működésén és stabilitásán. Az elért eredményekhez a munkatársak és a partnerek támogató hozzáállása is elengedhetetlen, ezért rendkívül fontos, hogy elismerjék azokat, akik hozzájárulnak az egyetem sikereihez.

Az ünnepségen több kitüntetést kiosztottak. A Pannon Egyetem szenátusa a felsőoktatás megújításáért és fejlesztéséért végzett tevékenység elismeréséül alapította a Pannónia Felsőoktatásáért díjat. Ebben a kitüntetésben részesült Vigh László, Zalaegerszeg és térsége országgyűlési képviselője, valamint Ovádi Péter, Veszprém és térsége országgyűlési képviselője, az egyetem egykori hallgatója. Vigh László, a járműipari tesztpálya miniszteri biztosaként is jelentősen hozzájárul a zalai megyeszékhely felsőoktatásának megerősítéséhez, az ott folyó képzések, kutatási tevékenységek fejlesztéséhez és bővítéséhez, hangzott el egyebek mellett az indoklásban.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK