2021.10.25., hétfő - Blanka, BiankaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Köszönet az elmúlt hónapok munkájáért

2020. július 08. szerda, 10:47
Szerző: V.Zs.
A város dísztermében megrendezett ünnepségen Balaicz Zoltán polgármester, mint a helyi járványügyi védekezés irányítója mondott köszönetet az elmúlt négy hónapban kiemelkedő munkát végző önkormányzati dolgozóknak.

 Elismerések a járványügyi védekezésben résztvevőknek

Elismerő okleveleket és jutalmakat adott át az egészségügyi alapellátásban, a szociális szférában, az idősotthonokban, bölcsődékben dolgozóknak, valamint a hivatali és önkormányzati intézményekben lévő munkavállalóknak, és a zalaegerszegi polgárőröknek. A polgármester részletesen beszámolt a koronavírus járvány helyi megjelenéséről, a védekezés mindennapi lépéseiről, a beszerzett eszközökről, a sok-sok felajánlott adományokról és a gazdasági hatásokról is, ami Zalaegerszeget érte az elmúlt hónapokban.

Mint fogalmazott, a járvány és a gazdasági válság miatt 2020-ban nagyon jelentős, mintegy 2,3 milliárd forintos kieséssel kell számolnia az önkormányzatnak és ez egy 6,5 milliárd forintos bevétel esetében meglehetősen nagy tétel. Balaicz Zoltán hangsúlyozta: a közösségi médiában szinte minden nap részletesen beszámolt egy-egy posztban a zalaegerszegi helyzetről, a tudnivalókról, a fertőzöttek és a gyógyultak számáról és minden védelmi intézkedésről tájékoztatta nem csak a kormánypárti, hanem az ellenzéki frakciók tagjait is. Úgy érzi Zalaegerszeg ismét példát mutatott az összefogásból.

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke is köszönetét fejezte ki a jelenlévőknek, hangsúlyozva, hogy Zalaegerszeg jó példát mutatott az összefogásból. Mint mondta, 2020 rendkívül nehéz időszakán vagyunk túl, küzdelmes hónapok állnak mögöttünk. Ebben az időszakban a legfontosabb cél, az emberek védelme volt. Kiemelt feladatot jelentett a megye 21 idősotthonának a védelme, rendszeres fertőtlenítése, a napi kapcsolat az országos operatív törzzsel, a folyamatos beszámoló az aktuális járványügyi helyzetről. A szakszerű és korrekt munkáért, az összefogásért köszönettel tartoznak minden érintettnek Zala megyében. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK