2021.09.28., kedd - VencelZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Köszöntelek Karácsony!

2017. december 06. szerda, 15:02
Szerző és fotó: Nemes Norbert
December elsejétől december 23-áig Hévízen minden hétvégén adventi programokkal kedveskednek a fürdőváros vendégeinek és a helybelieknek. A fenti időszakban minden nap gasztronómiai vásár is várja a látogatókat a Festetics tér környékén.

A hónap legelején a múzeumban kézműves foglalkozással nyitották az adventi programokban bővelkedő rendezvénysorozatot, majd a Hortus M Singers énekegyüttes négy énekművészének előadásában klasszikus és jazz darabok szólaltak meg. Másnap a kézműveskedés és mesekuckó után a Soulfool Gospel adott műsort. Vasárnap jótékonysági süteményvásárt tartottak, a városi sportcsarnokba pedig megérkezett a mikulás. A Festetics téren lévő óriáskoszorún Papp Gábor polgármester Kiss László esperessel közösen gyújtotta meg az első adventi gyertyát. Délután a harmincesztendős Berkes Dániel énektanár és tanítványai léptek színpadra. December 8-án, a Golden Brass Quintett tubái és trombitái szóltak, majd másnap Majsai Gábor kétszeres aranylemezes, Emerton-díjas előadó, a swing műfaj nagykövete koncertezett.

A második adventi gyertyagyújtás ceremóniáját követően Horváth Elemér és Buch Tibor zene- és énekművészek adventi produkciója szerzett örömperceket. December 15. pénteken, a Swing&Dance Group adventi műsora kezdődik, majd szombaton Egyházi Géza musical énekes, a Madách Színház társulati tagja lép föl. Vasárnap is lesz süteményvásár, mesekuckó, adventi gyertyagyújtás délután ötkor Szakonyi Milán szövegíró, zeneszerző, szólista, a „Hévízen is csillag születhet” tehetségkutató verseny győztese mutatkozik majd be. Karácsony előtti pénteken: Németh Norbert vokális-, kamara- és hangszeres művek szerzője örvendezteti meg az ünnepre készülő közönséget. December 23. szombaton, a negyedik adventi gyertyagyújtás után: Gregor Bernadett és Csengeri Attila lesznek a sztárfellépők.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK