2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Megújult a kegyeleti iroda

2016. július 27. szerda, 13:16
Megújult a Városgazdálkodási Kft. kegyeleti irodája. A Rákóczi úti helyiség felújításának részleteiről Horváth István, a cég ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót.

Mint fogalmazott: az iroda már nagyon rossz állapotban volt, az ügyfeleknek méltatlan környezetben kellett az amúgy is szomorú ügyeiket intézni. Gyakran előfordult, hogy egyszerre több család érkezett a szűkös helyiségbe, ahol nem volt mód rá, hogy erre alkalmas helyen várakozzanak. A kegyeleti iroda teljes felújításon esett át; tulajdonképpen az aljzattól egészen a plafonig. Falakat építettek át, gépészeti rekonstrukció zajlott, valamint szociális helyiségeket és ügyfél-fogadótermet is kialakítottak. 

Sőt, a kor színvonalának megfelelő bemutatóteremmel is bővült a helyiség, ahol ki is lehet választani a kegyeleti termékeket. Az ügyvezető elmondta: évente 5-600 temetkezést bonyolít le a cég, s bár a sírhelyek kiválasztása a temetőkben történik, az adminisztrációra a Rákóczi úton kerül sor. Ezért is nagy előrelépés, hogy immár egy kulturált, ügyfélbarát irodába térhetnek be a hozzátartozók. A felújítás közel 10 millió forintba került, amit a gazdasági társaság saját forrásból biztosított.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK