2020.09.25., péntek - Eufrozina, KendeZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Tájékoztató az iskolai gyermekétkeztetésről a koronavírus-helyzet kapcsán

2020. március 25. szerda, 09:50
Közlemény; Fotó: ZalaMédia archív/pP
Címkék: Koronavírus
Az április hónapra megrendelt ebéd is automatikusan stornózásra kerül, továbbiakban is csak azoknak a gyermekeknek kerül megrendelésre az ebédje, akiknek a szülei külön jelzik igényüket. A megrendelt étel csak a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Zalaegerszeg, Rákóczi u. 49-53.) ebédlőjében vehető át.

Kérik, hogy az éttermet a Vágóhíd utca felől közelítsék meg – tájékoztatott Gehér Mariann, a ZeGesz igazgatója. Aki továbbra is szeretne élni a lehetőséggel, a megszokott módon jelezze az intézmény felé igényét, a kozetkeztetes@zegesz.hu email címen. Ha valaki a vészhelyzet elrendelése előtt, április hónapra rendezte a számlát, annak nincs feladata, viszont akinek már nem volt rá alkalma, kérik az összeget átutalni, mert csak a számla kiegyenlítése után kerül megrendelésre az étkezés. Természesetesen a különbözet visszautalásra kerül. 

Az intézmény felhívja a figyelmet arra is, hogy az ingyenesen étkezők részére nem automatikus az étkezés, nekik is igényelni. Megrendelés esetén a diátás ebéd is leszállításra kerül.
A március és április havi befizetett összegek visszafizetésre kerülnek, ennek lebonyolításához türelmet kérnek. A kialakult helyzetben az intézmény csökkentett létszámban dolgozik.  A fenti email címre írják meg azt a bankszámlaszámot, amelyre a visszafizetést kérik, illetve a számlaszám tulajdonosát, az iskola, osztály, gyermek nevét. (Kivéve csoportos utalás esetén.)

További információ, hogy az iskolai tanítási szünet lejárta után az intézmény megszünteti az iskolákban történő készpénzes befizetési lehetőséget. Ezután csak átutalással, banki befizetéssel és csoportos megbízással lesz lehetőség fizetni. Ügyfélszolgálatunkon az ügyfélszolgálati időt kiterjesszük, így aki a fenti módon nem tudja befizetését rendezni, lehetősége lesz készpénzben is, de hosszabb várakozási időre kell számítania.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK