2020.08.06., csütörtök - Berta, BettinaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Vasárnaponként istentiszteleteket közvetít a ZTV

2020. március 24. kedd, 20:28
Szerző: -pet-; Fotó: Archív/pP
A járványügyi helyzet miatt a Zalaegerszegi Televízió közvetíteni fogja a helyi szentmiséket és istentiszteleteket, hogy a hívő lakosság követni tudja a liturgikus eseményeket a tévén keresztül.

Frauenhoffer Márta, a ZTV ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta: március 22-től, vasárnaponként 9 órától az evangélikus, 10 órától pedig a református gyülekezet istentiszteleteit lehet figyelemmel kísérni. Természetesen folynak a tárgyalások a katolikus egyházzal is, ám mivel ott több helyszínen zajlanak a vasárnapi misék, hosszabb előkészületet igényel a közvetítés kidolgozása.

A televízió ügyvezetője arról is tájékoztatta lapunkat, hogy egyeztetések zajlanak arról is, hogy az M5 csatorna iskolatévévé alakulásának mintájára a legfontosabb szakterületeken, ismeretterjesztő műsorokkal nyújtsanak segítséget az otthoni tanuláshoz. Mivel a ZTV napközben 10 óra és 17 óra között nem sugároz műsort, így részükről nincs akadálya annak, hogy adott esetben oktatáshoz kapcsolódó, vagy a gyakorlati képzéshez szükséges műsorokat közvetítsenek. A részletekről tájékoztatják majd az érintetteket.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK