2021.10.17., vasárnap - HedvigZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Fürdő, élménypark, kastélymúzeum kooperál

2019. március 19. kedd, 18:45
Szerző és fotó: Nemes Norbert
A Balaton régió három kiemelkedő turisztikai szereplője a Festetics-kastélymúzeumban tartott sajtótájékoztatón jelentette be hosszú távú, stratégiai együttműködését. Fürdő, kastélymúzeum és élménypark kooperál közös marketinggel úgy, hogy a partnerek a vendégeik részére húsz százalékos családi kedvezménykupont adnak, ha a turisták a testvérszolgáltatót is felkeresik.

Példaértékű összefogás a Balaton és térsége turizmusáért

Pálinkás Róbert, a Helikon Kastélymúzeum ügyvezető igazgatója kiemelte: a Balaton nyugati régiójának három, fontos, egymásnak konkurenciát nem jelentő, turisztikai attrakciót kínáló szereplője kötött a szinergián alapuló megállapodást. A kooperáció még jobb minőségű, még hatékonyabb időtöltés lehetőségét kínálja a pihenni vágyó turistáknak. Az ország leglátogatottabb kastélyába tavaly 230 ezren látogattak és a látogatószám emelkedése mögött a folyamatos attrakciófejlesztés és a múzeumi terek modernizációja áll.

Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa arról beszélt, hogy a három tulajdonos megértette az idők szavát, a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, a turisztikai szakma ajánlásait, a kormány céljait. Egy családban, egy barátságban, egy kapcsolatban, de az üzletben és az idegenforgalomban is lényeges az összefogás, az egyéni érdekek háttérbe helyezése. A partnerek a jótékonyság terén eddig is bizonyítottak. Most hazánk legfontosabb turisztikai régiójának további felvirágoztatása, a régiónak, a megyének, az országnak való példaadás és az élményadás a cél a vendégek számára.

Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója arra világított rá, hogy tavaly Zalakaros lett a belföldi vendégek körében a legnépszerűbb üdülőhely, a fürdő pedig második lett az „Év Fürdője” közönségszavazáson. A stratégiai tervben kiemelt jelentőséggel bír az együttgondolkodás, a szakmai együttműködések kiszélesítése, a szakmai szervezetekkel való összefogás. Jelezte: a szakterületén kiválóan teljesítő, különböző profilú partnerek megállapodását már megelőzte egy harmonikus munkakapcsolat. A kooperáció révén nemcsak a balatoni, de a minőségi ország marketing is új lendülettel fejlődhet tovább.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK