2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Elismerés a Kvártélyház Nyárnak

2021. szeptember 22. szerda, 10:02
Szerző: -pet-
Érték és Minőség Nagydíjban részesült az idei Kvártélyház Nyár rendezvénysorozat. Az elismerést a közelmúltban vette át a Kvártélyház Kft. csapata az Országházban.

 Harminc oldalas pályázat, többfordulós szakmai elemzés

Tompa Gábor, a cég ügyvezetője lapunk érdeklődésére elmondta: mindig fontos számukra, hogy munkájukat – a közönség véleményén túl – valamilyen objektív, szakmai testület is megvizsgálja, ezért pályáztak a díjra. Az ötfordulós projektre egy harmincoldalas pályamunkát kellett benyújtaniuk. A dolgozatot a Kvártélyház Kft. egyik oszlopos tagja, Köves Eszter készítette el, ami egyáltalán nem volt könnyű feladat. A kollégák büszkék is erre a szép teljesítményre, sőt a zsűri is megdicsérte magát a pályázatot is – fogalmazott Tompa Gábor.

Hozzátette: nemcsak az idei nyári évadot, mint művészeti produkciót értékelték, hanem egy komplex elemzés után kapták meg az elismerést. A nézettségi mutatókat, a gazdasági stabilitást éppúgy vizsgálták, mint azt, hogy milyen a hozzáállásuk a környezetvédelemhez, vagy hogy rendelkeznek-e minden szükséges dokumentummal, tanúsítvánnyal, ami a működésükhöz szükséges. A Kvártélyház Nyár új díjazottként lépett be az Érték és Minőség Nagydíjasok sorába, a minősítést évente lehet meghosszabbítani, újabb pályamunka elkészítésével.

A Kvártélyház Kft. ugyanakkor korábban már az Egerszeg Fesztivállal és a Belvárosi Szürettel elnyerte a minősítés elődjéül szolgáló Magyar Termék Díjat.

Bár a nyári színházi szezon véget ért, a stáb az őszi-téli hónapokban sem pihen. Októberre például egy fényfesztivállal készülnek; a közönség a Kvártélyház belső udvarán és a TV-tornyon láthat majd színes fényjátékot. Hamarosan pedig a próbák is folytatódnak, mert télen lesz előadásuk is. Ennek részleteiről majd később tájékoztatják a közönséget.
     

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK