2024.03.28., csütörtök - Gedeon, JohannaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Megkezdődött az Egerszeg Fesztivál

2019. június 07. péntek, 17:52
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Péntek délután hivatalosan is elindult az idei Egerszeg Fesztivál. Június 7-10 között három színpadon, illetve a belváros utcáin és terein várják az érdeklődőket különféle programokkal és kirakodóvásárral.

Pénteken a huszárok felvonulásával és a Zalai Táncegyüttes műsorával nyílt meg az immár évtizedek óta hagyományos Egerszeg Fesztivál.  A négy nap alatt, három színpadon (Széchenyi téri Nagyszínpad, Dísz téri sörsátor, zsinagóga melletti Harmadikszínpad) változatos műfajú koncertekkel várják a közönséget.

Fellép többek között a Csík zenekar, a 30Y és a Boban Markovich Orchestar is. A Harmadikszínpadon klasszikus- és, folkzenei nap, gyermekprogramok, hétfőn pedig a Zegasztár tehetségei várják az érdeklődőket.

A kísérőprogramokat a sokszínűség jegyében állították össze, melynek továbbra is része a Prószafesztivál, a fúvószenekari találkozó, illetve a különféle hagyományőrző egyesületek bemutatkozása. Sor kerül továbbá a kéklámpás felvonulásra és a baleseti szimulációra is.

A rendezvény ideje alatt 23 óra és 1 óra 30 között, a Kovács Károly térről a Landorhegyre és a Kertvárosba fesztiváljárat közlekedik. A buszra karszalaggal lehet felszállni, melyet a Kvártélyház Dísz téri jegypénztárában tudnak megvásárolni a fesztiválozók. 

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK