2024.04.27., szombat - ZitaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pénteken indul a Kvártélyház Nyár

2019. június 26. szerda, 17:53
Szerző: -pet-
Az utolsó tűzijáték című előadással indul az idei Kvártélyház Nyár. A rendezvénysorozat immár hagyományosan a Zalaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivállal (ZA-KO) veszi kezdetét június 28-án este. A ZA-KO idén három előadást kínál.

A már említett Utolsó tűzijátékban a két szereplő, Udvaros Dorottya és Földes Eszter, a mindig aktuális generációs különbségekre világítanak rá. Egy anya és felnőtt lánya kapcsolatán keresztül.

Földes Eszter és Udvaros Dorottya (Fotó: ZA-KO)

Másnap, vagyis június 29-én Miklósa Erika és Fekete-Kovács Kornél, valamint a  Modern Art Orchestra várja a nézőket a Hevesi Sándor Színházban. A Másképp című előadás egy klasszikus kalandozásra hívja a hallgatóságot a jazz, az opera és az operett világába.
Június 30-án, vasárnap pedig Mészáros Piroska CallGirl című előadásában osztja meg élményeit, hogy színésznőként hogyan találta meg a helyét egy multicég call centerében.

A Kvártélyház Nyár további részében, egészen augusztus 19-ig, A Szép nyári nap – NEOTON musical-t láthatják az érdeklődők.  Öcsivel, Sanyával, Riával, Julival, Margóval is találkozhatunk, akik a bácsszentmáriai paradicsomfeldolgozó falai között, nemcsak szombat este táncolnak a Santa Maria, a Don Quijote, és a Kétszázhúsz felett dallamaira...

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK