2024.04.24., szerda - GyörgyZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Véget ért az Egerszeg Fesztivál

2018. június 11. hétfő, 09:54
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Bár a vihar és a heves esőzés péntek este közbeszólt, a hétvégén lezajlott az Egerszeg Fesztivál. A programsorozat idén az 1848/49-es forradalom és szabadságharc előtt is tisztelgett.

A testvérvárosi delegációkat például látványos díszsortűz és ágyúszó fogadta péntek délután a Zalai 47. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület jóvoltából. A hagyományőrzők ezenkívül más bemutatókkal is készültek.

Ami a programokat illeti: a három nap alatt húsznál is több koncert várta három színpadon az érdeklődőket, de sor került a fúvószenei találkozóra, a hagyományos kéklámpás felvonulásra, és baleseti szimulációra. A zsinagóga parkolójában lévő színpadon klasszikus zeneművek csendültek fel, de bábelőadásokat, gyermekszínházi darabokat is láthatott a közönség. Idén először a Nemzeti Adó és Vámhivatal is csatlakozott a rendezvényhez, akik nemcsak külön standdal, hanem kutyás bemutatóval is készültek.

Vasárnap délelőtt a Prószafesztivál várta a látogatókat, mely évtizedek óta elmaradhatatlan eleme az Egerszeg Fesztiválnak. A programkavalkádot Charlie koncertje zárta a nagyszínpadon.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK