2024.07.18., csütörtök - FrigyesZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Jeles bizonyítványért CafeMark

2017. január 21. szombat, 17:08
Szerző: Antal Lívia Fotó: AL
CafeMark kártyával a jeles félévi bizonyítványt elérő középiskolás diákok a második félévben három alkoholmentes italt fogyaszthatnak térítésmentesen az egyik belvárosi kávézóban Zalaegerszegen.

Az akció ötletgazdája Baranyai Marcell, a városi diákönkormányzat képviselője. A kávézóban tartott sajtótájékoztatón elmondta, az országban már megvalósult hasonló programokhoz képest a zalaegerszegi azért egyedülálló, mert a város polgármestere, a diákönkormányzat, valamint egy magánvállalkozás együttműködésén alapul. A CafeMark programmal a jól tanuló diákokat kívánják jutalmazni, elismerni az első félévben végzett munkájukért. Minden Zalaegerszegen tanuló középiskolás diáknak, aki a most záruló félévben 4,5 vagy afeletti átlagot ér el, vagyis jeles bizonyítvánnyal rendelkezik, a tanév második felében három alkoholmentes ital ingyenes elfogyasztására lesz lehetősége június 16-ig a kávézóban. A 2015/16-os tanévet összesen 825 diák zárta jeles bizonyítvánnyal, mely alapján most félévkor mintegy 850 fővel számolnak.

Simon Tamás, Balaicz Zoltán és Baranyai Marcell

A „tiszta” akció érdekében CafeMark kártyát kapnak a diákok, melyhez iskolájukban jutnak hozzá. A kártya, hátoldalán az illető tanuló nevével, az intézmény elnevezésével és pecsétjével (tanúsítva a jeles bizonyítványt), valamint a diákigazolvány számával és felmutatásával érvényes.

Balaicz Zoltán polgármester méltatta a városi diákönkormányzat újabb kezdeményezését, melyhez szívesen álltak mellé. Simon Tamás, a Mimosa Lounge kávézó üzemeltetője elmondta, minden jó ötletet támogatnak, amely üzenetértékkel bír. Az akciót egyelőre próbajelleggel hirdetik meg, de további együttműködés is szóba jöhet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK