2021.01.18., hétfő - PiroskaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Nyílt nap a Georgikonon

2017. február 08. szerda, 20:43
Szerző: N.N.
A Pannon Egyetem "D" épületében február első szombatján rendezték a hagyományos nyílt napot, ahol szervezett tájékoztató előadások keretében, valamint a különböző szakok standjainál szerezhettek információt a Georgikon Kar képzési kínálatáról a szép számban megjelent érdeklődők.

A szakok az első emeleti standoknál, a konferenciaterem előtt mutatták be képzési kínálatukat. Az alapképzési szakok: turizmus-vendéglátás, kertészmérnöki, mezőgazdasági mérnöki, szőlész-borász mérnök, természetvédelmi mérnöki, vidékfejlesztési agrármérnöki iránt tovább nőtt a kereslet. Népszerűek maradtak a felsőoktatási szakképzések: ménesgazda, mezőgazdasági, szőlész-borász, turizmus-vendéglátás is.

Megőrizték népszerűségüket a mesterképzések: állattenyésztő mérnök, kertészmérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök, mezőgazdasági biotechnológus, növényorvos, takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnök, természetvédelmi mérnök, vidékfejlesztési agrármérnök. Az agrármérnök osztatlan szak iránt sem csökkent a kereslet.

A nyílt napon mondott köszöntőjében dr. Polgár J. Péter dékán részletesen ismertette azon szolgáltatásokat, lehetőségeket is, amelyeket az egyetem, Keszthely város és környéke - a Balatont is beleértve - kínál a tanulmányok színvonalas folytatásához, a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. Az egyetemi docens vázolta az országos vonzerejű keszthelyi szakok lényegét, az emelt szintű egyetemi struktúra előnyeit. A    képzési és tudományos portfólió lényegét Tóth Zoltán dékán-helyettes ismertette.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK