2024.05.20., hétfő - Bernát, FelíciaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Nyílt nap a mechatronikai képzésen

2017. január 10. kedd, 10:51
Érdekel a műszaki pálya, kíváncsi vagy arra, hogy mit csinál egy mechatronikai mérnök?. Akkor vegyél részt a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet nyílt napján január 13-án pénteken. A rendezvény helyszíne: Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A., a kampusz E-épületének nagyelőadója.

A  rendezvényen részt vesznek és beszédet mondanak többek között: dr Németh Sándor, a Pannon Egyetem oktatási és akkreditációs dékánhelyettese, Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Vadvári Tibor alpolgármester, Nagy András, a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány kuratóriumi elnöke valamint dr. Háry András az Autóipari Próbapálya Zala Kft. ügyvezető igazgatója (1. kép).
A nyílt napon képviselteti magát a szentgotthárdi Opel, a budapesti SMC, valamint 15 zalaegerszegi illetve a régióban működő, részben a járműiparhoz kötődő tevékenységet végző, a duális képzésben is résztvevő vállalat. 

A rendezvényen továbbá részt vesznek a Pannon Egyetem veszprémi, keszthelyi és nagykanizsai képzési helyein működő karok (Mérnöki Kar, Gazdaságtudományi Kar, Műszaki Informatikai Kar, valamint a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar, Georgikon Kar és a zalaegerszegi Intézet képviselői, hallgatói.

A Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet nyílt napjára már több mint 450 középiskolás hallgató jelentkezett részvétei szándékával. Légy Te is közöttük!

A rendezvény ideje és helyszíne: 2017. január 13. 9.00–14.00 óra között a kampuszon, E-épület nagyelőadóA nap tervezett programjai és időbeosztása:
   9.00–9.30:   regisztráció és a standok elfoglalása
10.00 –11.00:  képzési helyek bemutatása a nagyelőadóban
11.30–13.00:  együttműködő vállalatok prezentációi  a kisteremben
13.00–14.00:  ebéd és a nyereményjáték eredményhirdetése
15.00–16.00:  gyárlátogatások

(Felvételeink a 2016. januári nyílt napon készültek.)

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK