2021.09.25., szombat - Eufrozina, KendeZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Hat nagyszínpadi előadás a bérleten

2020. június 10. szerda, 20:31
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A kényszerű szünet után ismét kinyitott a Hevesi Sándor Színház jegypénztára. Már a 2020/21-es évadra árusítják a bérleteket.

Kinyitott a színház jegypénztára

Nagy Ferenc, a színház szervezési osztályának vezetője lapunknak elmondta: szeretnék a bérleteseket és a közönséget minél nagyobb számban megtartani. Érdeklődés szerencsére már most is van, így bizakodóak.

Plexifal védi a vásárlókat. Középen Nagy Ferenc.

- Az idei évadban közel 11 ezer bérletet adtunk el, sajnos a járvány miatt nem kerülhetett minden előadás színpadra. „A kőszívű ember fiai” és a „Sose halunk meg” bemutatója elmaradt, ezeket a színdarabokat a 2020/21-es évadban láthatják majd a nézők. Nem sikerült teljesen kijátszani a Tótékat sem, a még hiányzó előadásokat szeptemberben és októberben pótoljuk.

Megtudtuk: a kissé befejezetlenre sikerült évad miatt a most árusított bérleteket csökkentett áron vehetik meg azok, akik tavaly is váltottak bérletet. Ugyanakkor a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kedvezmény ellenére sokan mégis a teljes árat fizetik ki; ezzel is támogatva a színházat. Aki szeretne, vagy tud ilyen módon segíteni, azt szívesen és örömmel fogadják. Nagy Ferenc hozzátette: a bérlet- és jegyárusítás már folyamatosan zajlik. A pénztár pedig a jelenlegi biztonsági előírásoknak megfelelően működik, vagyis kézfertőtlenítő és plexifal is található az ügyféltérben.

A szervezési osztály vezetője bízik abban, hogy nemcsak a régi közönség tér vissza szeptembertől a nézőtérre, hanem újak is jönnek, hiszen az idei repertoár nagyon igényes és sokszínű lesz. Hat nagyszínpadi bemutatóra kerül majd sor. A már említett „A kőszívű ember fiain” és a „Sose halunk meg” című zenés játékon túl a „Kölcsönlakás”, a „Legyetek jók, ha tudtok”, az „Elnémult harangok” és a „Cigánykerék” kerül színre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK