2024.06.14., péntek - VazulZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Házaspárbaj sok vidámsággal

2020. február 16. vasárnap, 18:22
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
Vidám estének lehettek tanúi, akik részt vettek a Család és KarrierPONT, valamint a Zalaegerszegi Női Szalon szervezésében rendezett Házaspárbaj vetélkedőn. A házasság hete keretében zajló programon három közismert pár mutatta be, milyen mélységben ismerik egymást, mennyire figyelmesek több év együttlét után, mekkora közöttük összhang.

Mindezt a tréfás feladatok és a résztvevők lazasága miatt sok-sok nevetés kísérte.  Az est háziasszonya, Balaicz Zoltánné, a Zalaegerszegi Női Szalon képviseletében vezette a vetélkedőt. Miközben a szalon többi tagja zsűriként volt jelen. A feladatok összeállítása lehetővé tette, hogy az egyébként ismert párok új oldalukat mutathassák meg.

Közös feladatok, egymásra hangolódva

A Balássy Betti és Varga Feri popduó „külhoniként” indult a babérokért, a másik két pár, Katona Renáta és Katona Tibor, valamint Bognár Melinda és Simon Tamás pedig a helyi médiából és üzleti életből „ismerős arcok”.  Legtöbbet a sajtófotós Katona Tiborral lehet találkozni a városban, aki most a fényképezőgépe takarásából kibújva, megmutatta a gentleman férj és showman oldalát is.

De egyik férjre sem lehetett panasz. Őszinte szívvel, térde ereszkedve kérték meg újból kedvesük kezét (az előírt nem egyszerű kitételeket is figyelembe véve, azaz őskori, népies és indián stílusban). Természetesen igen volt a válasz a felkínált gyűrű elfogadása mellett. Szintén megható volt, ahogy meglett férfiemberekként, ing-nyakkendőben fűztek gyöngyöt feleségeiknek, báli kiegészítőként. Jutalmul, a hölgyek látványos, finom bájitalokat készítettek. Az is kiderült, sok év együttlét után is vizuális marad a férfi, azaz megnézi az asszonyt, kiemelten a dekoltázs tájékán.

A másik fél ismeretét és a „bizalmi viszonyt” a villámkérdéseken keresztül lehetett bebizonyítani, például a bekötött szemmel végezendő feladatnál. Egymás rezdüléseire hangolódva készítettek közös rajzot, fejtették meg a kézzel-lábbal mutogatás jeleit. 

A legtöbb pontot a Balássy-Varga házaspár szerezte, akik néhány dal erejéig színpadra is léptek. De abszolút győztes a közönség volt, akik számára kiváló szórakozást jelentett a szeretetteljes és laza házaspárok intimebb világába való betekintés. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK