2024.05.20., hétfő - Bernát, FelíciaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Liptaiék, Nánásiék, D. Tóthék

2019. február 19. kedd, 16:31
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Az eddigiektől kicsit eltérő repertoárral várja ebben az esztendőben a közönséget az Egerszegi Páholy. A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben megrendezésre kerülő estek részleteiről a szervezők tájékoztatták a sajtót.

Mint azt Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója elöljáróban elmondta: a korábbiakhoz képest rendhagyó lesz az év, hiszen elsősorban párok (házas-, vagy testvérpárok) érkeznek, és leginkább a média világából válogatták a meghívott vendégeket. Akikkel továbbra is Buza Beáta beszélget majd.

 Közismert házas- és testvérpárok az idei Páholyban

Ami a részleteket illeti, Takács Kata, a hangversenyterem művészeti titkára elárulta: február végén Liptai Klaudia televíziós személyiség és férje, Pataki Ádám cukrászmester érkezik, a nyári szünet előtt Ördög Nóra műsorvezető és férje Nánási Pál fotóművész lesz a vendég, ősszel pedig egy testvérpárral, vagyis D. Tóth Kriszta és D. Tóth András újságírókkal folytatódik a show, az évadot pedig Pataki Ági ex-modell, filmproducer zárja. (Szerették volna, ha Pataki Ági is férjével, Kovács Gábor producerrel érkezik, ám ő nem vállalta a fellépést.)

Buza Beáta, Flaisz Gergő és Takács Kata a sajtótájékoztatón

Az, hogy most elsősorban a média és nem az előadóművészet területéről érkeznek a vendégek nem volt teljesen tudatos döntés, részint így alakult. Azonban kíváncsiak rá, hogy a közönség hogyan reagál a dologra; az előrejelzések szerint van igény az ehhez hasonló, „beszélgetős estekre” is, ahol nem kerül sor egyéb produkcióra. Flaisz Gergő úgy látja, hogy nem árt az érdeklődést „frissen tartani” abból a szempontból sem, hogy esetleg olyan embereket is bevonzzanak a hangversenyterembe, akik korábban nem jártak még oda. Emellett persze szeretnék megtartani a Páholy törzsközönségét is. Jövőre pedig nem kizárt, hogy újra az előadóművészeti vonal kerül fókuszba.

Az Egerszegi Páholy háziasszonya, Buza Beáta hozzátette: mikor az idei koncepción gondolkodtak, ötletül szolgált a 2018-ra meghirdetett Családok Éve eseménysorozat. Így most főleg olyan, a médiában dolgozó hírességeket hívtak, akik házaspárok, vagy testvérpárok és mindannyian családosok is. Elsősorban az ő munkásságuk, hobbijaik, mindennapi életük és a velük történt érdekességek kerülnek szóba az eseteken.

A rendezvény célja a szórakoztatáson túl az, hogy a vendégeket, mint hétköznapi embereket is megismerhesse kicsit a közönség. Így a nyitottság és a közvetlenség is fontos eleme lesz a programnak.

A sajtótájékoztatón Takács Kata a hangversenyterem két tavaszváró programjára is felhívta a figyelmet: március elsején Vigh Andrea hárfaművész, március 27-én pedig a zalaegerszegi Nauratyill Zita orgonaművész koncertjére kerül sor.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK