2024.04.28., vasárnap - ValériaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Eredményes rövidpályás szezont zárt a Zalaszám-ZAC

2024. március 23. szombat, 01:20
ZalaMedia
Remekeltek a rövidpályás szezon során a Zalaszám ZAC atlétái. A klub részéről Bella Attila, a ügyvezető foglalta össze az egyesület versenyzőinek teljesítményét.

Muszil Ágnes megszerezte élete első felnőtt bajnoki címét 1500 méteren és második helyezést ért el 800 méteren, Góczán István tanítványa egyetemi tanulmányai mellett is vállalta az edzésekkel járó megpróbáltatásokat és a sok munkának beérett a gyümölcse.

Kovács Lőrinc két számban nem talált legyőzőre, a rövidpályás ifjúsági U18 bajnokságon hatalmas egyéni csúcsot lökve nyerte meg a súlylökés országos bajnoki címét a Téli Dobó Bajnokságon pedig diszkoszvetésben ért el U18 Európa Bajnoki kiküldetést érő eredményt, ami egyben bajnoki aranyat ért Bognár Szabolcs tanítványának. A juniorok U20 között Kozma Ádám szállított egy ezüstöt diszkoszvetésben, a serdülőknél U16 diszkoszvetésben Nagy Roland és ötösugrásban Bella Mátyás szerzett bronzérmet a korosztályos bajnokságokon. Csiszár Attila tanítványai Pap Luca és Kálmán Milán pedig az újoncok, U14 között összetettben értek el második helyezést a korcsoportok bajnokságán. Az érmek mellett számos helyezést értek el még a zalaegerszegi atléták.

Bella Attila  bízik abban, hogy a sérülés és betegségek miatt távolmaradó sportolók felépülnek és a szabadtéri szezonban meg tudják mutatni tudásukat. 

A következő hazai viadal április 26-án, az Évadnyitó verseny lesz, valamint a diákolimpiák az iskolások számára. A Klub tervez még, a mintegy 150 kölyök atlétánknak egyesületi és régiós versenyeket, valamint a hagyományos Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta? tehetségkutató versenyt is megrendezik egy felnőtt verseny keretében.

Fotó: Zalaszám-ZAC

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK