2024.04.28., vasárnap - ValériaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Huszadik alkalommal kötött szerződést a Zalaszám Informatika Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Klub

2024. február 19. hétfő, 20:36
ZalaMédia
Huszadik alkalommal kötött névhasználói szponzori szerződést február 19-én a Zalaszám Informatika Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Klub. A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepségen a két szervezet vezetőin, a klub számos sportolóján és edzőiken kívül megjelent Vigh László országgyűlési képviselő és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere is.

Két évtizede az atléták mellett

Az eseményen Szász András, a Zalaszám Informatika Kft. ügyvezetője köszöntötte a vendégeket és elmondta, hogy az elmúlt húsz esztendőben rengeteg gyerek sportolt a ZAC-nál, és örömteli, hogy az informatikai cég is partner volt abban, hogy ez megvalósulhasson és fennmaradjon. Elmondta: tavaly elhatározta, hogy átnézik annak a lehetőségét, hogy a következő szerződéskötésnél esetleg magasabb összeg szerepeljen az elmúlt időszakhoz képest, és mivel adottak a lehetőségek, így emelni tudtak.

Ezután Bella Attila, a Zalaszám ZAC ügyvezetője tartott rövid tájékoztatót a klubnál folyó munkáról. Elmondta, hogy példanélküli, hogy egy cég ilyen hosszú időn keresztül támogat egy atlétikai klubot. Célként továbbra is a gyerekek egészséges életre való nevelését határozta meg. A fiatal sportolóknak példaképként emelte Muszil Ágnest, aki az elmúlt hétvégén felnőtt bajnoki aranyérmet szerzett a fedett pályás országos bajnokságon.
Ezt követően Balaicz Zoltán a Zalaszám gazdaságban betöltött kiemelkedő szerepét méltatta. Kiemelte, hogy lokálpatrióta vállalkozásról van szó, és örömteli a hűség és a szakmaiság találkozása.

Vigh László országgyűlési képviselő a sport gyerekekre és fiatalokra gyakorolt pozitív erejéről szólt. Elmondta, hogy negyven éven keresztül sportolt és gyermekeit is erre nevelte. Az, hogy ilyen eredményes cégek és sportegyesületek találhatók Egerszegen mutatja, hogy van élet ebben a városban.
A folytatásban került sor a szerződés aláírása, majd Kozáry Ágnes, a Zalaszám-ZAC elnöke, Zalaegerszeg első olimpikonja köszönte meg a város és a Zalaszám Kft. támogatását.  

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK