2019.07.22., hétfő - Magdolna Zalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Tojáskereső „Forma 1” Bazitán

2019. április 11. csütörtök, 22:00
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
Az életkornak megfelelő mini járgányokkal, amolyan „Forma 1 futammal” robogtak a bazitai óvodások tojást keresni a Toposházi utcában. Ezzel a hangulatos, egyben a szülőket is megmozgató versennyel indult a hagyományos tavaszi jótékony vásár, melynek bevételéből az udvari játszóeszközöket kívánják fejleszteni.

A nevezett verseny során begyűjtött papírtojások, aztán az óvodában lévő „több funkciós” fenyőfa ékei lettek, így alakítva azt jelen esetben éppen tojásfává. A vásárfiát pedig az aktív és kreatív szülők-nagyszülők szolgáltatták.

Az ötletes vidámtól az egészen profi kézműves munkákig, illetve húsvéthoz kapcsolódó lakás- és kertdíszekig, festett tojásokon át a finomságokkal zárva a sort. A gyerekeket pedig állatsimogató és arcfestés várta, s a legértékesebb: a jó időben, kint a szabadban együtt tölteni az időt a családdal, a barátokkal és persze a mindezt szervező kedves óvó nénivel, Passa Anikóval.

- Hagyományos nálunk az őszi és a tavaszi jótékonysági vásár. A bevétel ebből és egyéb felajánlásokból származik, melyet az aktuális igényeknek megfelelő fejlesztésekre költünk. Most éppen udvari KRESZ pálya kialakítása és kis biciklik beszerzése a cél. Szerencsére nemcsak a szülők lelkesek és aktívak, hanem a környékbeliek kérésére nyílttá tettük a programot, így még több segítő szándék ér el hozzánk – mondta az óvónő.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK