2018.05.24., csütörtök - Eszter,ElizaZalaegerszeg időjárása

Állásajánlatok

GÉPÉSZETI MŰVEZETŐ

Címkék: Zalaegerszeg

GÉPÉSZETI MŰVEZETŐ  (1 fő)
Munkavégzés helye    MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /ZALA MEGYE 
8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M. ÚT 1.
Munkarend    KÖTÖTT NAPPALI MUNKAVÉGZÉS
Felajánlott bruttó havi bér    
Fogl. jogviszony    KÖZALKALMAZOTTI (KJT.)
Jelentkezés módja    POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ CÍMÉRE TÖRTÉNŐ MEGKÜLDÉSÉVEL (8900 ZALAEGERSZEG, ZRÍNYI MIKLÓS UTCA 1. ). A BORÍTÉKON KÉRIK FELTÜNTETNI A PÁLYÁZATI AZONOSÍTÓ SZÁMOT: HEG/49/58/2017. , ÉS A MUNKAKÖRT: GÉPÉSZETI MŰVEZETŐ.
A PÁLYÁZATOT A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ HUMÁN ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY OSZTÁLYVEZETŐJÉHEZ KELL BENYÚJTANI. A PÁLYÁZATOKRÓL A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ FŐIGAZGATÓJA DÖNT.

Elvárások
Iskolai végzettség    EGYETEM, TECHNIKUM, FŐISKOLA,
Szakképzettség    GÉPÉSZMÉRNÖK, MŰSZAKI MENEDZSER, ÉPÜLETGÉPÉSZ TECHNIKUS
Gyakorlati idő    2 ÉV FELETT 5 ÉVIG

Megjegyzés
Megjegyzés    A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ 1 FŐ GÉPÉSZETI MŰVEZETŐT KERES HATÁROZATLAN IDEJŰ KÖZALKALMAZOTTI FOGLALKOZTATÁSRA. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK: - FELSŐFOKÚ KÉPESÍTÉS, ÉPÜLETGÉPÉSZ TECHNIKUSI OKLEVÉL, VAGY GÉPÉSZMÉRNÖK-ASSZISZTENS VÉGZETTSÉG, VAGY GÉPÉSZMÉRNÖK VÉGZETTSÉG, VAGY MŰSZAKI MENEDZSER FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉG., - MIN. 3 ÉV ÉPÜLET-ÜZEMELTETÉSI TERÜLETEN SZERZETT GYAKORLAT - BÜNTETLEN ELŐÉLET A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSÁNÁL ELŐNYT JELENT: - SZAKMAI TAPASZTALAT - MŰVEZETŐI GYAKORLAT 5 ÉV A PÁLYÁZAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IRATOK, IGAZOLÁSOK: - SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ - A VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ OKIRATOK MÁSOLATA - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY, VAGY AZ IGÉNYLÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS - NYILATKOZAT ARRÓL, HOGY A PÁLYÁZATI ANYAGOT AZ ELJÁRÁSBAN RÉSZTVEVŐK MEGISMERHETIK A MUNKAKÖR LEGKORÁBBAN 2018. FEBRUÁR 1. NAPJÁTÓL TÖLTHETŐ BE. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2018. JANUÁR 21.

Foglalkoztató
Foglalkoztató    ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ  
Cím    8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M ÚT 1.
www.zmkorhaz.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK