2024.03.03., vasárnap - KornéliaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Örömmel rúgták a labdát

2016. február 23. kedd, 14:06
Címkék:

Február középső szombatján, a dr. Szántó Imre általános iskola tornatermében négy csapat részvételével tartották az Utcák közti és Alsópáhok környéki teremlabdarúgó bajnokságot.

apahok teremfoci 7

Alsópáhoki teremfoci-bajnokság

"Az oda-visszavágós rendszerben zajló körmérkőzéses verseny nagyon jó hangulatban zajlott"- tudtuk meg Szabó Zsolt Szilvesztertől, a foci torna fő szervezőjétől, aki elárulta: minden csapat hat mérkőzést játszott, ez alapján alakult ki a végeredmény. A versenybe, amelyen a 18 évestől a 71 évesig több korosztály is mérkőzött, 4+1 fős csapatokkal lehetett nevezni, plusz a cserék. A bajnokságba két alsópáhoki csapat nevezett (Kölcsey utca, Páhok Tarcsi) - ők a labdarúgócsapat utánpótlásából, tartalékcsapatából álltak), rajtuk kívül egy felsőpáhoki és egy vegyes, környékbeli tagokból álló gárda (Feláldozhatók) rúgta a bőrt.

apahok teremfoci 9

A vidám hangulatban zajló eredményhirdetés alkalmával győztesként a Felsőpáhok csapatát hirdették ki. A Kölcsey utcából érkezett futball team második, a Páhok Tarcsi pedig harmadik lett. A sport programon különdíjakat is kiosztottak.

apahok teremfoci 6

A Legjobb kapus címet: Mészáros Norbert hódította el, gólkirályként: Gosztonyi Rolandot ünnepelték, a legjobb játékos cím pedig Sabjanics Péternek járt ki.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK