2024.05.14., kedd - BonifácZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hajrában kicsikart győzelem

2016. május 22. vasárnap, 11:26
Címkék:

ZTE FC - Kisvárda Master Good 2-0 (0-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1400 néző. Jv.: Solymosi. Gólszerzők: Bedi (79. p.), Babati ( 11-esből 82. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Bedi - Szakály (Koller 60. p.), Patvaros, Wittrédi (Bailo 77. p.) - Babati, Horváth R. (Szalkai 60. p.), Városi. Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.

Kezdeti ismerkedés után Wittrédi szabadrúgása kerülte el a kaput. A vendégek jóval többször jutottak el a hazaiak kapujáig, szögletek sora jelezte fölényüket. Nagyon akadozott a ZTE támadójátéka, az első helyzet Szakály előtt a 37. percben adódott, kimaradt. Szappanosnak jóval több dolga akadt az első 45 perc során, mint a vendégek kapusának. Jól kezdték a második félidőt is a vendégek, helyzeteket alakítottak ki, kapufát lőttek az első 15 percben. A házigazdák fokozatosan kerültek fölénybe. A vendég kontrák már közel sem voltak annyira veszélyesek, mint az első félidőben. A hajrára elfáradtak a vendégek, amit kiválóan használtak ki a hazaiak, három perc leforgása alatt eldöntötték a mérkőzést.

Hullámzó, küzdelmes mérkőzésen, a hajrában jobban koncentráló ZTE megérdemelten nyert.

Értékelés:

Molnár Balázs pályaedző (az eltiltott ifj. Mihalecz István helyett): - Az első félidőben jobban játszott ellenfelünk. Félidőben rendeztük a sorokat. Szünet után rúgtak egy kapufát a vendégek, utána átvettük az irányítást és megérdemelten nyertünk.

Soós Ferenc, a Kisvárda vezetőedzője: - Az első félidőben mindkét csapat óvatosan játszott, de nekünk voltak helyzeteink. Szünet után volt egy jó 15 percünk. Utána fejben elfáradtunk, amit kihasznált a hazai csapat.

Városi Viktor, a ZTE játékosa: - Küzdelmes nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben jobbára védekeztünk, de ez is volt a taktika, hogy hátul masszívak legyünk. Az utolsó 20 percet kellett megnyomnunk, ami sikerült és nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK