2020.07.10., péntek - AmáliaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egy rendhagyó könyv

2011. június 07. kedd, 17:57
Címkék:

A tény, hogy idén 82. alkalommal rendezik meg az ünnepi könyvhetet azért jelzi, hogy a gutenbergi hagyományokra épülő könyvkivitelezés a virtuális kommunikáció térhódítása ellenére tartja magát. Ez az értékteremtés vezérelte a West Hungary Consulting Kft. tulajdonosait és munkatársait akkor, amikor elhatározták, hogy az 1990 tavaszán létrehozott gazdasági vállalkozás 20 éves történetét összeállítják, és egy könyvbe foglalják.

 

Az alapítók, a cégtulajdonosok és a társaság meghatározó munkatársainak visszaemlékezései adják a könyv gerincét, amelyeket a kezdetek óta meglévő ügyfelek gondolatai egészítenek ki. A történetmesélések során kirajzolódnak annak a kornak a sajátosságai, amelyek a kilencvenes évek elején jellemezték az ország, a nyugat-dunántúli térség és a megye gazdaságát. Megmutatják azokat a döntéseket – akár kockázatvállalásnak is nevezhetnénk őket –, amelyek a folyamatos fejlődés, bővülés alapját adták.

A könyvben önálló részt foglalnak el a fotók, amelyek az elmúlt 20 évet dokumentálják. Helyet kapott a könyvben két névsor, az egyik a 2010-ben a cégnél alkalmazásban lévő munkatársakat sorolja föl, valamint egy másik, amely mindazoknak a nevét tartalmazza, akik valaha is a WHC Kft. alkalmazottai voltak. A Főkönyvi kivonat címet viselő könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható.

Elérhetőség: toth.zoltan@ whc.hu, telefon: 92/550-050, mobil: +36-30/9397-380.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK