2021.04.23., péntek - BélaZalaegerszeg időjárása

Laza Média

MIKLÓSA 30 - Opera jubileumi gálaest

2021. március 21. vasárnap, 18:09
Címkék:

MIKLÓSA 30 - Opera jubileumi gálaest 
(Online közvetítés)
2021. március 27. szombat, 10:21 - március 28., 00:00
online esemény, Opera

Erika Miklósa eseménye

2021. március 27., szombat, 20:00 

Díj: ingyenes
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Miklósa 30 - Opera jubileumi gálaest

ONLINE közvetítés
Jegyek: https://online-operaotthonra.jegy.hu/...

További részletek az Operaház eseményén: https://www.facebook.com/events/2006810636138688/

Tartsanak velünk!
„Ha valakiből operaénekes lesz, már önmagában »csúcsteljesítmény«, ha azt vesszük: az operaéneklés fizikailag és mentálisan embert próbáló feladat. Eredetileg sportoltam, akkor tanultam meg, hogy mindenből a legjobbat, a maximumot hozzam ki. Sok mindent fel kellett áldoznom azért, hogy nemzetközi élvonalba kerülhessek. […] ennél érdekesebb, színesebb életet nem is kaphattam volna más hivatástól” – nyilatkozta Miklósa Erika koloratúrszoprán énekművész, aki az Éj királynője, Konstanze, Gilda, Adél, Violetta, Lammermoori Lucia és még számos opera- és operettszereppel kápráztatta el Magyarország és a világ operaközönségét Brüsszeltől Malmőn át New Yorkig.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes 19 évesen debütált a Magyar Állami Operaházban Papagenaként. Harmincéves jubileumi tagságát olyan esttel ünnepli az Opera, melyen az énekesnő legfontosabb szerepeiből ad elő részleteket, mint A varázsfuvola, a Carmen, a Lammermoori Lucia, a Don Pasquale.

A nagyszabású gálakoncerten az operák együttesrészletei legkedvesebb pályatársai – Balczó Péter, Gál Erika, Haja Zsolt, Horti Lilla, Horváth István, Kálmándy Mihály, Kovács István, Kun Ágnes Anna, László Boldizsár, Megyesi Zoltán, Mester Viktória, Rácz Rita, Sándor Csaba, Schöck Atala, Szappanos Tibor, Szegedi Csaba, Szerekován János és Wiedemann Bernadett –, valamint a Magyar Állami Operaház Zenekara közreműködésével csendülnek fel.
Karmester: Kesselyák Gergely
Az est házigazdája: Ókovács Szilveszter
Rendező: Aczél András

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK