2023.10.04., szerda - FerencZalaegerszeg időjárása

Laza Média

Vadászkutya-felvonulás

2023. augusztus 27. vasárnap, 18:27
Címkék:

2023. SZEPTEMBER 9., SZOMBAT, 17:00
Vadászkutya-felvonulás
Vadpörkölt és Borfesztivál - Zalai Teríték

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város és a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. VADÁSZKUTYA-FELVONULÁST hirdet a Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték 2023. rendezvény keretében.
A felvonulás időpontja: 2023. szeptember 9. (szombat) 17:00 óra
A felvonulás útvonala: Kossuth utca – Széchenyi tér – Kossuth utca – Dísz tér - Sugar Cafe & Juice Bar (itatópont a felvonuló kutyáknak)
(gyülekező 16:50-től a Kossuth utcán az ún. „Szalagház” előtt)

Felhívjuk a kutyatulajdonosok – elsősorban a vadászkutya-tulajdonosok –, tenyésztők, egyesületek figyelmét, hogy a Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték programjában elindított kezdeményezés, a vadászkutya-felvonulás folytatódik: idén is megmutatják magukat a vadászebek a belvárosban.
Nevezni nem csak magyar fajtákkal lehet. Várunk mindenkit, aki szeretné megmutatni kis, - vagy nagytermetű; rövid,- szálkás,- vagy épp hosszúszőrű vadászebét! Cél, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg az érdeklődők a vadászkutya-fajtákat, hiszen ezek a kutyák nem csak a magányos vadászok hűséges segítői, hanem családi kedvencként is tarthatók.

Jelentkezés:
Jelentkezni 2023. szeptember 07. (csütörtök) 17:00 óráig lehet személyesen a Kvártélyház Dísz téri Jegypénztárában (nyitvatartás: hétfő-péntek 09:00 – 12:30 és 13:30 – 17:00 óráig), valamint online a zalaiteritek@gmail.com e-mail címen, az alábbi adatok megadásával: nevezni kívánt kutya/kutyák fajtája, száma, gazda neve, címe és telefonszáma. Örömmel fogadunk portrét a négylábú kedvencekről.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK