2019.10.19., szombat - Nándor Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A bajnok verte az utolsót

2019. május 12. vasárnap, 07:28
Szerző: B. I.
ZTE FC - BSS Monor 3-2 (1-1). NB II-es labdarúgó mérkőzés Zalaegerszeg, 2856 néző. Jv.: Berényi.

ZTE: Szemerédi – Bolla, Lesjak, Devecseri, Gergényi – Kocsis, Grumics (Bobál 37. p.), Barczi, Kiss (Vojnovic 71. p.), Bedi – Novák(Farkas B. 70. p.) Vezetőedző: Dobos Barna.

Gólszerzők: Bedi (45+2 p.), Bobál (50. p.), Kocsis (63. p.), illetve Farkas (42. p.), Hunya (82. p.).

Változatos első negyed óra Szemerédi védett egy fejest, a másik oldalon Grumics hibázott jó helyzetben. Bátran játszott a már kiesett Monor a bajnok egerszegiek ellen, nem állt be védekezni. A ZTE ünnepi hangulatban játszott, kicsit könnyedén, könnyelműen.  Két helyzete után, Grumics megsérült,  helyére Bobál érkezett. Majd Novák hagyott ki nagy helyzetet. A kontra után Szemerédi védett bravúrral, a szögletet Farkas fejelte a ZTE kapujába, 0-1, Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a vendégek,  a félidő hosszabbításában Barczi beadását Bedi lötte a hálóba, 1-1. Szünet után már második lehetőségét kihasználta a ZTE,  Bobál tört előre és kilötte a bal alsó sarkot, 2-1. Lendületben maradt a ZTE egy újabb hazai akció végén Kocsis talált be, 3-1.  Ezután visszavett a tempóból a ZTE, kiegyenlítetté vált a találkozó. Az utolsó helyezett Monor támadott és szépített a hajrában, Hunya fejjel vettebe  a ZTE kapuját, 3-2. A hátralévő percekben tovább szorongatott a sereghajtó, egy megpattanó lövést védett bravúrral Szemerédi.

A hazai szezonzárón a már bajnok ZTE könnyedén, olykor könnyelműen játszott, de így is nyert.

A találkozó után jöhetett az éremátadás, a csapat ünneplése.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Örülök, hogy győzelemmel tudtuk megünnepelni a bajnokavatót. Egy jól játszó Monor győztünk le.

Horváth Dávid, a Monor vezetőedzője: - Gratulálok a ZTE bajnoki címéhez. Úgy érzem, a vereség ellenére jól játszottunk, ha egy kicsit jobban használjuk ki a helyzeteinket, pontot szerezhettünk volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK