2020.05.27., szerda - Hella Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A bajnoki cím is meglett

2019. május 06. hétfő, 19:29
Szerző: B. I.
ZTE FC - Budafoki MTE 4-1 (2-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1052 néző. Jv.: Oláh. Gólszerzők: Grumics (20. p.), Bobál (42.p., 60. p.), Gergényi (47. p.).

ZTE: Zöldesi - Szépe, Lesjak, Devecseri, Gergényi - Barczi, Kocsis, Grumics (Gajdos 72. p.), Bedi, Hudák (Kiss M. 84. p.) - Bobál (Farkas 61. p.:). Vezetőedző: Dobos Barna.

A téliesre fordult időjárás meglátszott a nézőszámon is, a vártnál kevesebben látogattak ki a ZTE arénába. A hazaiaknál Bolla sárga lapjai, Babati kiújult sérülése miatt hiányzott. A ZTE kezdett jól, de egy labdát Zöldesi maga mögé ejtett, a fővárosiak gólt reklamáltak, eredménytelenül. Ezután két kisebb ZTE lehetőség maradt ki, a harmadik már gólt ért. Grumics négy méterről talált a kapuba, 1-0. Gyorsan egyenlítettek azonban a vendégek, Micsinai lövése egy  zalai lábat érintve került a kapuba, 1-1. Az egyenlítő gól után felbátorodtak a vendégek, többször próbára tették Zöldesit. Az első félidő hajrájában a legjobbkor jött az egerszegiek újabb vezető gólja. Bedi lövése a felső lécről levágódott, Bobál pedig a legjobbkor érkezett, 2-1. Fordulás után tovább tartott a ZTE lendülete. Gergényi bombájával tovább növelte előnyét, 3-1. Nem sokkal később fölényessé vált ZTE győzelme: Bobál lépett ki a védők közül és a hálóba gurította a labdát, 4-1. A hátralévő időben a hazaiak uralták a mérkőzést, biztosan tartották előnyüket és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

A ZTE az első félidő végén és a második elején eredményesen játszva biztosan szerezte meg a bajnoki címet győzelmet.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Örülök, hogy így alakult  a mérkőzés. Nagy a boldogság  számomra, hogy két fordulóval a zárás előtt bajnokok lettünk. Két mérkőzés azonban még hátra van, szeretnénk azokon is jól szerepelni.

Csizmadia Csaba, a Budafok vezetőedzője: - A megbeszéltek szerint kezdtük a mérkőzést. Hátrányba kerültünk, de sikerült az egyenlítés. A folytatásban a ZTE kihasználta hibáinkat, gratulálok a feljutásukhoz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK