2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A DK szerint van alternatíva

2023. november 12. vasárnap, 18:11
Szerző: V.Zs.
Címkék: DK, Keresztes Csaba
Kampányt indított a Demokratikus Koalíció egy kiadvánnyal, melyet egymillió példányban terjesztenek az országban. Keresztes Csaba önkormányzati képviselő, a DK zalaegerszegi szervezetének elnöke sajtótájékoztatón elmondta: üzenetet szeretnének küldeni az állampolgároknak a valóságról.

Arról, hogy mit csinál a kormány és Orbán Viktor, melyek azok a hazugságok, amiknek a cáfolata nem jut el a háztartásokba. A sajtótájékoztatón részt vett Varju László országgyűlési képviselő, Dobrev Klára árnyékkormányának energia-és rezsiügyi felelőse. Mint fogalmazott, a 2022-es országgyűlési választások után érdemi újragondolás történt a pártban, ugyanis többen jelezték a polgárok észrevételeit, miszerint nincs az Orbán-kormánynak alternatívája.

A DK politikusa szerint ez nem igaz, van Orbán Viktorra szemben alternatíva. Erre próbál rávilágítani a kiadványuk, melyben 15 hazug állítást cáfolnak meg tényekkel. A kormány a sajtót, az internetet elárasztja valótlanságokkal, melyet cáfolni sem tudnak, mert az állami televízióban például nem szólalhatnak meg. Igy nehezen jutnak el az emberekhez az észrevételeik.

A DK számít arra a 700-800 ezer választópolgárra, akik a közelmúltban elhagyták a Fideszt, és most a bizonytalanok táborát erősítik. A Demokratikus Koalíció a jobboldali Fidesszel szemben szociáldemokrata programot kínál – fogalmazott Varju László.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK