2019.10.22., kedd - Előd Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A döntetlen reális

2018. augusztus 06. hétfő, 16:50
Szerző: B. I.
ZTE FC - Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 2213 néző. Jv.: Radványi. Gólszerzők: Gajdos (36. p.), illetve Bobál (22. p.).

ZTE: Zöldesi – Kőnya, Devecseri, Szépe, Gergényi - Vojnovics,  Kiss M., Madarász (Bedi 27. p.), Hudák (Kulcsár 74. p.) - Gajdos, Popin (Novák 65. p.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Eltiltás miatt nem játszott Babati, gyorsasága, lendülete hiányzott a hazaiak játékából.

Az első húsz perc egyértelműen a vendégeké volt. Előbb a ZTE  kapusa tisztázott nagy helyzetben, majd a kapufa mentette meg a hazaiakat a bekapott góltól.  A vendégek harmadik helyzetét Bobál, a ZTE egykori játékosa váltotta gólra. A bekapott gól felrázta a ZTE-t. Egy szép akció után Gajdos megszerezte első egerszegi gólját. A félidő hátra lévő részében a Csákvár irányított.

 Fordulás után is inkább a vendégek akarata érvényesült a pályán. A Csákvár már a védő harmadában letámadta ellenfelét, ami nem ízlett a hazaiaknak, nem sikerült a labda felhozataluk. A zalaiak kevés alkalommal jutottak el a vendégek kapujáig. A Csákvár többet birtokolta a labdát, több veszélyes helyzetet is kialakított, egy alkalommal a gólvonalról tisztáztak a zalai védők. A hajrában a hazaiak előtt is adódott több kisebb lehetőség, amelyek azonban kimaradtak.

Nem igazán sikerült a ZTE hazai bemutatkozása. A vendégek egyértelműen rá erőltették akaratukat a hazaiakra. A ZTE a mérkőzés során nem tudta saját játékát játszani, játékában sok volt a hiba. A döntetlen igazságosnak mondható.

Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: - A Csákvár bizonyította, hogy masszív, jó csapat. A bekapott gól jót tett a csapatomnak. A második félidőben már jobbak voltunk, de a döntetlen igazságosnak mondható.

Szíjártó István, a Csákvár vezetőedzője: - Láttuk, hogy  Zalaegerszegen jó csapat épül. Az első félidőben több helyzetünk akadt, ekkor több gólt is szerezhettünk volna. A döntetlent reálisnak tartom.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK