2019.10.22., kedd - Előd Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A gól nem jött össze egyik csapatnak sem

2018. augusztus 13. hétfő, 14:26
Szerző: B. I.
WKW ETO FC Győr - ZTE FC 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Győr, 1314 néző. Jv.: Ducsai.

ZTE: Zöldesi - Gergényi (Popin 85. p.) Lesjak, Devecseri, Szépe - Babati, Vojnovics, Kiss M., Hudák (Bedi 76. p.) - Gajdos, Novák (Horváth K. 64.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Mindkét csapat titkon a feljutást tervezgeti, így arra lehetett számítani, hogy jó mérkőzést láthatnak a nézők. Rövid ismerkedés után a hazaiak átvették a játék irányítását. Mezőnyfölényt harcoltak ki, szögletrúgásaik, szabadrúgásaik jelentettek csekély veszélyt a ZTE kapujára. A vendégeknek nem sikerült megtartani a labdát, így rendre ellenfelük térfelén tanyáztak a csapatok. A ZTE-nek nem nagyon sikerült eljutnia a győriek kapujáig. A félidő hajrájában Zöldesi védett két gyengébb hazai lövést.

Fordulás után sem sokat változott a játék képe, a házigazdák beszorították ellenfelüket. Igaz komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, de javarészt ott tartózkodtak a zalaiak kapuja előtt.. Néha szabadult ki csak a vendégcsapat a szorításból, Vojnovics ollózása vágódott le a védőkről. A 80. percben a ZTE akár a győztes gólt is megszerezhette volna. Babati ment el a bal oldalon, visszagurítását Horváth K. nem találta el jól, a labda messze elkerülte a győri kaput. Nagy helyzet volt

Küzdelmes, erősen közepes színvonalú mérkőzésen egyik csapat sem lehet büszke támadójátékára. A döntetlen inkább a ZTE számára hízelgő, de a győriek fölénye is meddőnek mondható.

Értékelés:

Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Két jó képességű csapat találkozott egymással. A Győr kezdeményezőbb volt, mi labdaszerzésre törekedtünk. A mérkőzés hajrájában meghúztam egy olyan cserét, amivel nyerni szerettünk volna. A végén bármelyik csapat megnyerhette volna a mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK