2019.03.18., hétfő - Sándor,Ede Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A hajrában potyogtak a gólok

2017. május 22. hétfő, 08:11
Szerző: B. I.
ZTE FC - Aqvital FC Csákvár 3-2 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 542 néző. Jv.: Bogár. Gólszerzők: Bobál (63. p.), Babati ( 81. p.,11-esből), Bedi (93. p.), illetve Hodgyai (87. p., 11-esből), Sejben (91. p.)

ZTE: Fadgyas - Angyal, Króner(Jakab 46.p.) Forgács, Deutsch -Babati (Oláh 88. p.), Szatmári (Végh 56. p.)  Polényi,  Bedi, Nagy T. - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

Az első 30 percben a ZTE támadott többet, de a Csákvár jól védekezett . A kapuk ritkán kerültek veszélybe, a ZTE-nek akadt egy nagy helyzete. A második félidő kihagyott vendéglehetőséggel indult. A ZTE ugyanakkor második lehetőségét kihasználva megszerezte a vezetést. A Csákvár azonnal taktikát váltott, kitámadott. Helyzetei is akadtak, amelyek szerencsére kimaradtak. Úgy nézett ki, hogy a zalaiak a befejezés előtt tíz perccel szerzett újabb góljukkal bebiztosítják győzelmüket. A bajnokságban azonban már többször elrontotta a hajrát  a ZTE, ez most is bekövetkezett. A vendégek két durva védelmi hiba után egyenlítettek. A hosszabbítás utolsó percében a ZTE újabb gólt szerzett, és ezzel nyert.

Langyos első félidő után a másodikban már győztesnek látszott  a zalai csapat. Ám  a bajnokságban már  többször  pontokat hullajtott a  hajrában a ZTE, kis híján most is ez történt. A két csapat párharca során az egerszegiek másodszor nyertek.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Saját magunk számára tettük nehézzé  a mérkőzést. Két fegyelmezetlenség után eladtuk előnyünket, ám  a végén mégis sikerült a győztes gólt megszerezünk.

Toldi Gábor,  a Csákvár vezetőedzője: - Sírból hoztuk vissza a mérkőzést, 2-2-nél meccslabdánk volt. Jól játszottunk,  legalább egy pontot érdemeltünk volna.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Kis híján kicsúszott a kezünkből  a három pont. A Csákvár a bent maradásért küzd,  illett volna végig figyelnünk ellenük. Szerencsére a hosszabbításban Bedi betalált.

 

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK