2022.10.05., szerda - AurélZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A Paradicsomot szerették a legjobban

2020. január 23. csütörtök, 14:10
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A Paradicsom lett a 2019-es év legkedveltebb vendéglátóhelye. Az elismerést sajtótájékoztató keretében vehette át a két tulajdonos – Baráth Helga és Ruttkay László – Balaicz Zoltán polgármestertől.

Mint az az eseményen elhangzott: a megmérettetésnek már régi hagyománya van a városban, hiszen 2005-2010 között a KISOSZ kezdeményezésére már sor került hasonló versenyre. Igaz akkor még szakmai zsűri járta a vendéglátóhelyeket, akik több szempontból és több kategóriában értékelték az éttermeket, cukrászdákat és kávézókat.

Lezárult az év vendéglátóhelye verseny

Balaicz Zoltán elmondta: 2016-ban a Városmarketing Iroda és Horváth Szilárd javaslatára éledt újjá a hagyomány, ám új köntösben. Azóta a kor elvárásainak megfelelően, már egy internetesen felületen szavazhat maga vendég, vagyis a nagyközönség, hogy melyik vendéglátóhely tetszett neki az adott évben a legjobban.

Megtudtuk: 2019-ben rekordszámú szavazat érkezett, hiszen 4216-an voksoltak. A nyertes pedig a Paradicsom étterem lett. Az első helyezettnek járó 100 ezer forintos jutalmat, és a homlokzatra kihelyezhető „Év vendéglátóhelye 2019” táblát az üzlet tulajdonosai vették át a polgármestertől (képünkön), megköszönve a vendégek bizalmát és a kollégák sokszor embert próbáló munkáját.

A verseny 2020-ban kissé átalakul: a koordinálást a Tourinform Iroda veszi át, és a könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért több kategóriában (étterem, cukrászda, kávézó) is lehet majd szavazni.
     

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK