2021.05.12., szerda - PongrácZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A Tütüé a legjobb forralt bor

2020. január 24. péntek, 16:53
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A Tütü Gasztro Busz nyerte a 2019-es Egerszegi Advent legjobb forralt borának járó díjat. Mint az a busz belvárosi állomáshelye előtt rendezett sajtóeseményen elhangzott, az internetes szavazáson 1561-en vettek részt. Ebből a Tütü 359 szavazattal nyert.

Balaicz Zoltán polgármester a díjátadás kapcsán elmondta: a város a 2016-os Egerszegi Advent idején hirdette meg először a gasztronómiai versenyt a Városmarketing Irodával közösen. Az első díj ennek megfelelően 2017 januárjában került átadásra; akkor szintén a Tütü téli italát választotta a közönség a legjobbnak.

A Tütü csapata Balaicz Zoltán társaságában (balról Tőke Erik tulajdonos)

A Tütü csapata nevében Tőke Erik tulajdonos, üzemeltető köszönte meg a rájuk leadott voksokat, és a város által adott oklevelet. Mint mondta az elismerés az egész stábnak jár, hiszen a hideg idő ellenére folyamatosan kint dolgoznak, és sokszor óriási rohamot kell kiállniuk – különösen igaz volt ez a karácsonyi időszakra.

Ami a forralt bort illeti: évek óta ugyanabból a fajta borból készül a „csemege”, és ugyanazzal a receptúrával dolgoznak. Reméli, hogy a következő időszakban is szeretni fogja a közönség az általuk főzött italt. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK