2019.10.19., szombat - Nándor Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A vendégek játszottak, a hazai csapat nyert

2019. február 08. péntek, 05:39
Szerző: B. I.
ZTE FC - WKW ETO FC Győr 3-2 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 956 néző. Jv.: Pillók. Gólszerzők: Bobál (27. , 95.p a másodikat 11-esből), Barczi (62. p.), illetve Vukasovics (31. p.), Lovrencsics 67. p.)

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Babati (Gajdos 87. p.), Grumics, Kocsis, Barczi, Kiss M. - Bobál. Vezetőedző: Dobos Barna.

Az 51. perctől 1-1-es állásról folytatódott a ZTE- Győr mérkőzése, amely a mostoha időjárási viszonyok miatt félbeszakadt.

Meglepetésre a vendégek játszottak jobban, feltolták a védekezésüket, a hazaiakat már saját térfelükön letámadták. Nem is  ízlett harcmodoruk a zalaiaknak. Egy lövés alig kerülte el a hazaiak kapuját, majd Zöldesinek kellett kétszer is bravúrral védenie. A hazai védelem könnyen zavarba hozható volt. Egy kóbor kontra végén mégis a ZTE szerzett vezetést. Egy jobb oldali beadást Barczi lőtt a jobb alsó sarokba, 2-1. Azt lehetett gondolni, hogy a vezetés megnyugtatja a ZTE-t. Nem így történt. Pár perccel később egy előre vágott labdával Lovrencsics lépett ki.  Hosszú volt ugyan a labda a játékosnak, Zöldesi azonban megtorpant, rosszul futott ki és máris 2-2 lett. Továbbra is a vendégek irányítottak. Egy rossz hazaadás után Zöldesi védett bravúrral. Aztán ismét kétszer védett nagy helyzetben a zalai kapus. A hosszabbításban már mindenki a mérkőzés végét várta, amikor Grumics beadása után Bobált szerelték szabálytalanul a tizenhatoson belül. A büntetőt a sértett biztosan lőtte a kapuba, 3-2. A középkezdésre már nem is volt idő.

A félbeszakadt mérkőzés folytatásában a vendégek játszottak jobban.  A ZTE gyengélkedett, de két lehetőségéből két gólt szerzett, és megnyerte a mérkőzést. A győzelmet, mint tudjuk nem kell megmagyarázni.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Legfontosabb a győzelem. Láttunk hibákat, de extrát is a csapatban. A végén mi voltunk koncentráltabbak és ez meghozta a sikert.

Király József, a Győr vezetőedzője: - Ez egy speciális meccs volt. Úgy jöttünk ide, hogy rámegyünk a ZTE-re. Sajnálom a játékosokat, sok helyzetünk volt, de mi csak egy gólt lőttünk, a ZTE eggyel többet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK