2024.07.19., péntek - EmíliaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A ZMT Hungary Kft. is támogatja a dzsúdósokat

2024. június 17. hétfő, 21:02
Szerző, fotó: Borda Menyhért
Egyéves támogatói szerződést kötött a ZMT Hungary Kft. és a Zalaegerszegi Judo SE. A fémforgácsolással és csomagszállítással foglalkozó cég – melynek képviseletében Bíró Dániel ügyvezető érkezett az eseményre – már a hatodik, amely az elmúlt időszakban a dzsúdósok mellé állt.

A ZJSE kertvárosi központjában lezajlott összejövetelen ifj. Nagysolymosi Sándor, az egyesület vezetőedzője elmondta, hogy nagy örömükre szolgál, hogy újabb helyi céggel sikerült kialakítaniuk szponzori kapcsolatot, majd röviden bemutatta a Judo SE legsikeresebb versenyzőit, valamint ismertette az elmúlt időszak fontosabb eredményeit.

– Százötven-kétszáz gyerekkel foglalkozunk, és a támogatás komoly segítséget nyújt a versenyeztetésükben. Harminc-negyven gyerek hétről hétre, évente nagyjából 35 hétvégén képviseli nemzetközi, országos és regionális versenyeken a Zalaegerszegi Judo SE-t és Zalaegerszeget. Mátéffy Gábor már évek óta tagja a korosztályos válogatottnak, valamint idén először ifjúsági Európa-bajnoki résztvevője is lesz az egyesületnek. Takács Nóra az elmúlt esztendőben négy Európa-kupán vett részt, ahol egy 5. helyet szerzett, mellyel kijutott a szófiai Európa-bajnokságra. Rajtuk kívül Volner Panna és Ódor Noel szintén válogatott kerettagok – mondta ifj. Nagysolymosi Sándor.

Bíró Dániel ügyvezető kiemelte, hogy a ZMT Hungary Kft. régóta áll különböző szervezetek és programok mellé támogatóként. Ezeknek egy közös jellemzője van: mindegyikben gyermekek szerepelnek. Az ő segítésük a legfontosabb cél. Az egerszegi  dzsúdósoknál kiemelkedő szakmai munka folyik, stabil vezetéssel működik a klub, illetve a szülők is a gyermekek mellett állnak, ami fontos szerepet játszott a döntésben – mondta az ügyvezető. 
A támogatás egyelőre egy évre szól, de bízik abban, hogy a körülmények lehetővé teszik, hogy hosszú ideig segíthessék a Judo SE munkáját.

Végül Vizlendvai László, a ZJSE tiszteletbeli elnöke szólt az egyesület és a ZMT Hungary Kft. közötti szponzori szerződésről. 
– Ez a támogatás lehetőséget nyújt, hogy a gyerekek versenyeztetése a sportolóknak ingyenes legyen, a nyári táborokba hátrányos helyzetű fiatalok is eljuthatnak, illetve a felszerelések vásárlásánál és az edzőtermi költségeknél is komoly segítség lesz.
Vizlendvai László megköszönte a ZMT Hungary Kft. segítségét. Kiemelte: bízik abban, hogy a sportolók még sikeresebbek lesznek a versenyeken. 
Ezt követően írták alá a támogatói szerződést, melyet Bíró Dániel és ifj. Nagysolymosi Sándor látott el kézjegyével.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK