2023.02.08., szerda - ArankaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Az ötvenezredik tulajdonos

2020. március 04. szerda, 18:11
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Az 50 ezredik Egerszeg Kártya tulajdonosát köszöntötte a városházán Balaicz Zoltán. Kontler Dániel már egy újabb változatú plasztikkártyát vehetett át a polgármestertől.

A sajtóeseményen elhangzott: az ötvenezer persze egy relatív szám, hiszen azt jelzi, hogy az Egerszeg Kártya 2003-as létrehozása óta ennyit adtak ki a meghosszabbításokkal, elvesztésekkel, lejárat utáni nagyobb szünetekkel, majd újabb igénylésekkel együtt.

Továbbra is népszerű az Egerszeg Kártya

A polgármester arról is tájékoztatott, hogy bővíteni szeretnék a kártyával igénybe vehető szolgáltatásokat: a jövőben a skanzen és a Göcseji Múzeum is bekerülhet azok közé az intézmények közé, melyeket a zalaegerszegi lakosok kedvezményesen látogathatnak a kártya birtokában.

Kontler Dániel az 50 ezredik tulajdonos

A tapasztalatok szerint a legtöbben a futball- és kosárcsapat mérkőzéseit, a színházat, a mozit és az AquaCityt látogatják a kártyával, de sokan a szombati ingyenes parkolás, vagy a kedvezményes autóbuszbérlet miatt váltják ki azt ki. A smart city program elemként az Egerszeg Kártya 2019. márciusa óta online is igényelhető és hosszabbítható (az ügyfélkapun keresztül). A hosszútávú cél pedig az, hogy a plasztikkártyát felváltsa egy mobil applikáció, ami gyakorlatilag elveszíthetetlen és otthon felejthetetlen.

A kártyát jelenleg három évre 2000 forintért lehet igényelni.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK