2021.01.28., csütörtök - Károly, KarolaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Balatoni Múzeum: Csapatépítő tréning

2017. szeptember 09. szombat, 18:48
Szerző és fotó: Nemes Norbert
A gyenesdiási nagymezőt jelölte ki egy, a munkatársak részvételével szervezett, kötetlen formájú szakmai nap helyszíneként a Keszthelyi Balatoni Múzeum vezetősége, szeptember elején.

A közösségépítés céljával életre hívott programon a résztvevők közösen készítették el az ebédet, majd játékos feladatokkal színesített túrán vettek részt, amely során a Keszthelyi-hegység Vadlánlik-barlangját és a Festetics-kilátót is felkeresték."

A kollégáit Havasi Bálint, a Balatoni Múzeum igazgatója köszöntötte, röviden értékelve az elmúlt hónapok szakmai munkáját, eredményeit. Utalt rá: a kitűzött terveket sikerült teljesíteni, a látogatószám miatt sem kell szégyenkezni. Csokorba szedte azon időszaki kiállításokat, amelyeknek még idén helyet biztosítanat. Ha nyer a beadott pályázatuk, akkor egy népművészeti látványtárat is létrehoznak.  A jövőre 120 éves intézmény vezetője bejelentette: a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” pályázat keretében a múzeum által megvalósítandó „A mi városunk másképp” című projekt tervét elfogadta a Múzeumi Oktatási Képzési és Módszertani Központ (MOKK).

Az igazgató jelezte: a projekt új feladatokat ró a múzeum munkatársaira. A program során Németh Péter múzeumpedagógus, múzeumi koordinátor hívta fel a figyelmet a MOKK által indított képzései lehetőségekre, a várható feladatokra, kihívásokra. A mintaprojekt részleteit Major Katalin projektasszisztens ismertette. Egyeztették, hogy kire milyen feladat hárul, milyen intézményekkel működik együtt a múzeum.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK