2019.10.19., szombat - Nándor Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Egyik csapat sem érdemelt győzelmet

2019. március 07. csütörtök, 19:17
Szerző: B. I.
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – ZTE FC 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Balmazújváros, 300 néző. Jv.: Szőts. Piros lap: Domokos (76. p.).

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Deveceri, Bedi - Kocsis (Gergényi 87.), Barczi, Kiss, Farkas II. B. (Novák 58. p.), Grumics - Gajdos (Hudák 76. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Bobál megbetegedett, Babati megsérült, játékukra nem számíthatott Dobos Barna vezetőedző. A mérkőzés elején a ZTE enyhe mezőnyfölényt harcolt ki, de helyzetekig nem jutott el.  Az első negyedóra végén Grumics lőtt a kapu fölé. Az első hazai helyzet egy szabadrúgás után adódott, de a labda mellé szállt.  A hazaiak letámadták a vendégeket, ami láthatóan nem ízlett nekik, nem tudtak kibontakozni. Az első félóra végén Bedi gyenge lövését védte a hazai kapus.  Egy kontra után egy balmazi lövés szállt fölé. A félidő zárásaként ismét Bedi lövését védte könnyedén balmazi kapus.

Fordulás után még agresszívabban játszott a hazai csapat, a második félidő elején beszorította ellenfelét. A ZTE lassan körülményesen játszott, ritkán jutott el a hazaiak kapujáig, ha mégis sikerült, akkor a lövések pontatlanok voltak, vagy gyengére sikerültek, s a hazaiak kapusa könnyedén védett. A befejezés előtt kilenc perccel emberelőnybe került a ZTE, de még helyzetet sem tudott kialakítani a hazaiak kapuja előtt.

A mérkőzést nézve nem lehetett eldönteni, hogy melyik csapat küzd a kiesés ellen, és melyik a feljutásért. A házigazdák jóval többet futottak és a labdás ZTE játékost azonnal letámadták. A zalai csapat gyengén játszott, nem érdemelt győzelmet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK