2024.06.24., hétfő - IvánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Dr. Csidei Irén a DK jelöltje

2021. május 19. szerda, 18:48
Szerző: V.Zs.
Összefogással indul a hat ellenzéki párt a 2022-es országgyűlési választáson. Közös miniszterelnök-jelöltet és közös országgyűlési képviselőt szeretnének indítani valamennyi választókerületben. Ezért az idei évben előválasztásokat tartanak, a végleges megmérettetés előtt.

A Demokratikus Koalíció Dobrev Klárát jelöli az előválasztáson miniszterelnöknek, míg Zalaegerszegen az 1-es számú választókerületben dr. Csidei Irén orvos, a megyei kórház volt főigazgatója indul. Mint sajtótájékoztatójukon Keresztes Csaba, a DK helyi elnöke jelezte, szeretnék, ha a többi ellenzéki párt képviselői is felsorakoznának jelöltjük mellé, így hat párt képviselőjelöltjeként indulna Csidei Irén, a jelenlegi országgyűlési képviselővel, Vigh Lászlóval szemben. 

Mint a DK helyi jelöltje elmondta, jól ismeri a megye lakóinak a problémáit, tudja mi a teendő a következő években. A választókerület településeit felkeresik a közeljövőben és kikérik az ott élők véleményét, javaslataikat pedig beépítik a választási programjukba.

Dr. Csidei Irén 42 éve él Zalaegerszegen, 17 évig dolgozott a kórház fül-orr-gégészetén, majd 18 évig volt az intézmény főigazgatója.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK