2022.06.26., vasárnap - János, PálZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Edzőváltás a ZTE labdarúgócsapatánál és a kosarasoknál is

2021. március 16. kedd, 08:24
Szerző: Bedő István
Több forduló óta gyengélkedett a ZTE FC labdarúgócsapat az OTP Bank Ligában (NB I-ben). A zalai csapat a legutóbbi fordulóban az MTK-tól kapott ki 3-0-ra a fővárosban.

A zalai klub vezetői a vereség után úgy döntöttek, hogy az együttest irányító szakmai stáb szerződését felbontják. Távozik a ZTE-től Boér Gábor és csapata.
Az utódot is gyorsan megtalálta a ZTE vezetése Waltner Róbert személyében, aki Zalaegerszegen bajnoki címet ünnepelhetett a zalai klubbal. Az egykor kiváló játékossal egyelőre fél éves szerződést kötött a ZTE. Feladata lesz, hogy a zalai alakulatot bent tartsa az élvonalban. 

Edzőt cserélt a Zalakerámia ZTE férfi kosárlabda csapata is; ismét Heinrich Róbert lett a vezetőedző.

Január 13-án a Falco ellen ült le először a Zalakerámia ZTE férfi kosárlabda csapatának kispadjára Luca Bechi. Az olasz trénerrel sem ment a csapatnak, legutóbb a közvetlen riválistól, a Jászberény csapatától kapott ki hazai pályán a ZTE. A zalai klub vezetése ezután ismét a vezetőedző váltás mellett döntött. Felbontotta az olasz szakvezető szerződését, és immár a szezonban másodszor Heinrich Róbert másodedzőt, az idény végéig kinevezte vezetőedzőnek. Feladata a csapattal a bent maradás kiharcolása lesz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK