2019.03.18., hétfő - Sándor,Ede Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Egy pontot megérdemeltek volna

2017. április 17. hétfő, 17:36
Szerző: B. I.
ZTE FC - Puskás Akadémia FC 0-1 ( 0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 710 néző. Jv.: Szőts. Gólszerző: Lencse (32. p.).

ZTE FC: Szappanos - Angyal, Króner,  Polényi, Deutsch – Babati(Szatmári 26. p.) Paudits, Végh (Oláh 72. p.) Nagy T., Bedi - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

Az első negyedórában a vendégek harcoltak ki mezőnyfölényt, többször veszélyeztették a ZTE kapuját, de eredmény nélkül. A hazaiak elvétve jutottak el a Puskás kapujáig. A folytatásban is az éllovas előtt adódott több lehetőség, s az első félóra végén egy megpattanó lövéssel megszerezte a vezetést. A másik oldalon Paudits hibázott kecsegtető helyzetben. A félidőben a vendégek megérdemelten vezettek.  Fordulás után egy aktívabb ZTE lépett pályára. Több lehetőség is adódott a hazaiak előtt, de a vendégek jól lassították a játékot, jól védekeztek. A ZTE küzdött az egyenlítésért, ami még a hosszabbításban is sikerülhetett volna. Az utolsó lehetőséget Deutsch hibázta el.

Az éllovas vendégek ellen a ZTE a második félidőben már többször veszélyeztetett, az egy pontot megérdemelte volna.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben nagyon tiszteltük ellenfelünket. A másodikban már sokkal bátrabban játszottunk, kis szerencsével egyenlíthettünk volna.

Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője:- Megérdemelten nyertünk, több lehetőségünk volt, egy fiatal, jól összerakott csapat otthonában.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Az első félidőben félénken játszottunk. Szünet után viszont már jóval aktívabban, az egy pontra rászolgáltunk volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK