2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Édesanyák adománya a kórháznak

2017. november 16. csütörtök, 17:12
Szerző és fotó: Antal Lívia
Elektromos kisautók, fali konzolos tévék, bőrszékek, digitális mérleg, testzsírmérő és fülhőmérő – mindezen eszközöket és berendezéseket egy zalaegerszegi baba-mama csacsogó közösségi oldal anyukái adományozták a zalaegerszegi Szent Rafael kórház számára.

A gyermekosztályon történt átadáson Korcz Nóra, az adománygyűjtés főszervezője elmondta, egy híradásból látottak alapján buzdult fel azon, hogy a zalaegerszegi kórháznak is legyen ilyen elektromos kisautója. Meglepetésére 70 édesanya jelezte, hogy szívesen közreműködne a jótékonysági akcióban. Az összegyűlt több mint 400 ezer forint felhasználásában dr. Gárdos László osztályvezető főorvos és Pappné Kerkai Bernadett főnővér segített, hogy a kisautókon felüli összeget milyen eszközökre költsék el, a gyermekosztály szükségleteit figyelembe véve.

A főorvos mellett dr. Halász Gabriella, a kórház főigazgatója is köszönetét fejezte ki az adományért, ami egy példás összefogás eredménye. Nem minden eszköz került a gyermekosztályra, mert a két elektromos kisautóból az egyiket a fül-orr-gégészeti osztály számára ajánlották fel az adományozók.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK