2021.06.22., kedd - PaulinaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ellenzéki reakció a képviselő kerékpáros akciójára

2017. augusztus 23. szerda, 21:02
Sajtónyilatkozat
Címkék: Közélet, Politika
Sajtóközleményben reagáltak az ellenzéki pártok Vigh László országgyűlés képviselő kerékpáros városszemléjére. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyilatkozatot az alábbiakban, változtatás nélkül olvasható.

"A Zalaegerszeg városban működő ellenzéki pártok képviselői Vigh László OGY-i képviselő városszemlét tartó biciklizéséről az alábbi véleményt fogalmazzuk meg:

Vigh Lászlót munkája a Parlamentbe szólította volna 2017. 08. 21-én, ahol a devizahitelesek kilakoltatásának leállításáról, valamint a felsőoktatási törvény szükséges módosításáról kellett volna dönteni.
Ehelyett Ő városi, megyei intézmények vezetőit "szólította nyeregbe", hogy kerékpározással az Ő politikai kampányát népszerűsítsék! Olyan fejlesztéseket akart sokadjára bemutatni, amelyekről Zalaegerszeg város közgyűlése dönt, és mivel Ő nem tagja a testületnek, ezért ezekhez a kerékpárút fejlesztésekhez kevés köze van, vagy csak a saját kampányát akarja erősíteni. Mint a FIDESZ OGY-i képviselője, ezzel a magatartásával bizonyította, hogy nem érdekli az emberek problémái, az egészségügy, az oktatás, a devizahitelesek és a nyugdíjasok helyzete.

Felszólítjuk a Képviselő urat, hogy a Parlamentben lássa el a feladatát, képviselje a választókörzet  valódi érdekeit és ne az önkormányzati fejlesztésekkel folytasson propagandakampányt!

A városban sajnos szép számban lévő kátyús és rossz állapotban lévő utcákat, járdákat, lépcsőket, vagy a kórház körüli állapotokat gyalog is megtekintheti.
Ehhez nem kell médiafelhajtás és nem kell felhasználni a munkájukat becsülettel ellátó intézmények vezetőit.

 

Tisztelettel: Kiss Ferenc-MSZP, Keresztes Csaba-DK, Paksy Zoltán-LMP"


 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK