2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

2016. október 05. szerda, 16:00
Közlemény
A rendőrség eltűnt személy és egy cserbenhagyásos baleset miatt a lakosság segítségét kéri.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri a 42 éves nő eltűnése ügyében.

A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/7776/2016. általános ügyszámon folytat eljárást Horváthné Portik Mónika eltűnése miatt. Az asszony 2016. július 23-án 11 órakor autóbusszal Kaposvárról Zalaegerszegre indul. A délutáni órákban jelentkezett telefonon keresztül egy családtagjának, elmondása szerint Zalaegerszegről, azonban azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Az asszony felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért kérjük a lakosság segítségét!

Bővebben: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/keressuk-horvathne-portik-monikat

* * *

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/671/2016. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen forgalmi rendszámú, MAN típusú járműszerelvény közlekedett a 74-es számú főútvonalon Vasvár felől Győrvár irányába 2016. szeptember 30-án 10 óra 35 perc körül. A nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló jármű haladása során, a főút 69+650 kilométerszelvényénél nekiütközött egy, a szemközti sávban haladó tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, amelynek következtében a jármű bal oldali ablaka betört. A balesetet követően a jármű vezetője megállás nélkül távozott a helyszínről. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt.

Bővebben: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-latta-a-balesetet-22

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK