2024.06.24., hétfő - IvánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Fidesz: Egy nap alatt 5000 aláírás

2018. február 21. szerda, 18:44
Szerző: V.Zs.
Hivatalosan is megkezdődött a választási kampány ezen a héten, és ahhoz, hogy valaki hivatalosan is képviselőjelölt lehessen, 500 érvényes ajánló aláírásra van szükséges. Vigh László országgyűlési képviselő mai sajtótájékoztatóján bejelentette egy nap alatt a választókerületében (Zala 1-es vk.) ötezer ajánló aláírást gyűjtöttek.

Vigh László elmondta: már 12 éve dolgozik országgyűlési képviselőként és megtiszteltetés számára, hogy a Fidesz-KDNP ismét őt indítja. Köszöni a térség, valamint a zalaegerszegiek bizalmát. Utalt az elmúlt évek fejlesztéseire, kiemelve a Modern Városok Programban szerepelt beruházásokat szeretnék folytatni a jövőben is. „Arra törekszem, hogy minél több forrás érkezzen a megyébe és Zalaegerszegre”- mondta a képviselő. Tiszta kampányt szeretnének, személyeskedésektől menteset. Bár a kötelező ajánló aláírás már megvan, a következő hetekben is folytatják a támogatói aláírásokat.

Balaicz Zoltán elmondta, nem csodálkozik azon, hogy Vigh László egy nap alatt összegyűjtött ötezer aláírást, ugyanis az elmúlt években bizonyította, megtett mindent azért, hogy segítse Zalaegerszeg fejlődését. Kiváló az együttműködés az országgyűlési képviselő és a város önkormányzata között. Reméli, ez a munka folytatódik a következő négy évben is.

Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke a lenti térségben szerzett tapasztalatairól szólt. Aláírásgyűjtés közben, beszélgetve a választópolgárokkal kiderül, mi foglalkoztatja őket, mitől félnek és mit várnak a jövőtől, mondta.
    

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK