2024.07.19., péntek - EmíliaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gázvezeték rekonstrukciós munkálatok kezdődnek a zalaegerszegi Kazinczy téren

2024. június 13. csütörtök, 10:21
Közlemény
Zalaegerszegen, a Kazinczy téren gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport. A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cseréli a szolgáltató.

A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok 2024. június 17-én kezdődnek és várhatóan szeptember végéig tartanak majd.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás zavartalan lesz, de az átkötések idejére a gázellátás – rövid időre – szünetelni fog. Ennek pontos időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az érintett ügyfeleket.

A felújítás idejére a Mindszenty tér és a Könyök utca közti szakaszon sebességkorlátozás lesz érvényben. Több ütemben várhatóak sávlezárások, elterelések, illetve a becsatlakozó utakat (Mártírok u., Ady u., Munkácsy u., Sütő u.) érintő kanyarodási tilalmak. Kérik az autósokat, hogy az aktuális jelzéseket figyelve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek az elkerített munkaterület közelében.
A munkálatok végeztével, a felbontással érintett útburkolat teljes újjáépítésével adják vissza a forgalomnak ezt a szakaszt.

A kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését. Továbbá köszönik a lakosok és az arra közlekedők megértő türelmét a felújítási munkálatok idejére.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK