2018.05.26., szombat - Fülöp,EvelinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gól nélkül nincs győzelem

2017. október 30. hétfő, 07:55
Szerző: B. I.
KBSC - ZTE FC 2-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Tiszaújváros 300 néző. Jv.: Nagy N. Gólszerzők: Engel (19.p.), Süttő (11-esből, 63. p.). Kiállítva: Süttő (93. p.)

ZTE: Szappanos - Szabó M.(Kertész 68. p.), Forgács, Koszó, Bedi - Végh (Ekler 62. p.), Ágoston(Fujsz 73), Dubek, Nagy T. - Babati, Vernes. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Az újonc Kazincbarcika pályáját felújítják, a hazai mérkőzéseit ezért Tiszaújvárosban rendezi. A vendéglátók lendületesen kezdték a mérkőzést, Szappanosnak már a negyedik percben komoly védenivalója akadt. A folytatásban is a KBSC irányított, újabb két lehetőséget is elpuskázott. Az első húsz perc végén, egy kapufáról kipattanó labda után megszerezte a vezetést a hazai csapat. A zalaiak az első 25 perc végén Babati révén veszélyeztettek. Átvette a ZTE az irányítást, két újabb helyzete is adódott, de nem sikerült gólt szereznie. A félidő végéig irányította is a játékot, de ennél többre nem futotta.

 A második félidő elején felváltva alakultak ki helyzetek a kapuk előtt, a nagyobbak a hazaiak előtt adódtak. Aztán egy megítélt 11-esből növelte előnyét a KBSC. A folytatásban is voltak helyzetek mindkét kapu előtt, de a ZTE képtelen volt a kapuba találni. A találkozó zárásaként Nagy T. fejesét vágta ki a gólvonalról Palmes, így a ZTE szépítése elmaradt.

Becsülettel küzdött a ZTE, helyzetei is akadtak, de játékosai nem találtak az ellenfelük  kapujába,  így nem csoda, hogy vereség lett a vége. Az őszi idény során a Budafok elleni mérkőzést leszámítva, ha  az ellenfele szerzett vezetést, a zalai csapat rendre kikapott. Így történt Tiszaújvárosban is.

Értékelés:

Zoran Szpisljak, a ZTE vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzést játszottunk. A hazaiak jól kihasználták helyzeteiket. Mi pedig bármit csináltunk, nem tudtunk gólt rúgni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK